Locatie

Achterste Schaapsdijk 1a
4882 NC Klein Zundert

Contact

+31 (0)76 597 2996

NOUWS

Handelskwekerij Nouws

Handelskwekerij Nouws heeft een kleurrijke geschiedenis die is ontstaan in 1957. In dat jaar hebben Frans en Marie Nouws een start gemaakt met het bedrijf. Van vollegronds groenten is het bedrijf langzaam overgestapt op het kweken van bloemen en later eenjarige planten.

In 1995 heeft zoon Jack het bedrijf overgenomen van zijn ouders. Hij heeft de groei van het bedrijf weten voort te zetten. Uiteindelijk is het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is. Jack is zich gaan specialiseren in perkplanten, chrysanten en kerststerren.

Daar is in 2013 een stuk handel bijgekomen toen Rob en Bas bij in de zaak zijn gekomen. Per 2022 zetten Rob en Marleen het bedrijf verder voort en zullen we dit mooie familie bedrijf verder blijven ontwikkelen.

DSC_0279
Plant greenhouse flowers nursery
NOUWS

Handelskwekerij Nouws

Handelskwekerij Nouws is gespecialiseerd in het leveren aan tuincentra, parken, overheid, hoveniers, groothandel en particulieren. Het assortiment is oneindig. Op aanvraag zijn naast eenjarige planten ook vaste planten, bloeiende tuinplanten, heesters, bomen en bos- en haagplantsoen te leveren. Handelskwekerij Nouws staat voor Kwaliteit, Kleur, Betrouwbaarheid en Service.

DSC_0279
Plant greenhouse flowers nursery